Woonsituatie

Wat is de grootte van uw huishouden?

Hoe groter uw gezin is des te meer kans is er dat er op meerdere plekken in huis warm water wordt gevraagd. Om van optimaal comfort te kunnen genieten zal er een cv-ketel worden geselecteerd die dit ondersteunt

Welk type woning heeft u?

Grotere woningen hebben een krachtigere cv-ketel nodig om het huis in korte tijd te kunnen verwarmen naar de gewenste temperatuur. Kleinere woningen hebben voldoende aan de cv-ketel met minder vermogen.

Op welke verdieping woont u?

In het geval van een appartement is het belangrijk om aan te geven op welke verdieping u woont. Woont u namelijk op een boven of benedenverdieping dan is er meer vermogen nodig om uw woning warm te houden. Het warmteverlies van uw woning is namelijk groter.

Wat is het bouwjaar van de woning?

Het bouwjaar van uw huis geeft een eerste indicatie aan hoe goed uw huis is geïsoleerd. Normaliter zijn jongere huizen voorzien van isolatie. Mocht u toch een ouder huis hebben dat wel is voorzien van isolatie dan kunt u dat later in het selectieproces aangeven.

Wat is ongeveer de oppervlakte van uw woning?

Indien dit benodigde gegeven niet bij u bekend is kunt u dit aangeven door 'Geen idee' te selecteren. De Vaillant ketelkiezer zal dan een aanname maken aan de hand van het landelijke gemiddelde.

Welke vormen van naisolatie zijn er aangebracht?

U kunt de verschillende type isolaties aanvinken die van toepassing zijn op uw woning. Hoe beter uw woning is geïsoleerd hoe beter de warmte in huis wordt vastgehouden. Hierdoor heeft u voldoende aan een minder krachtige cv-ketel.

Meerdere antwoorden zijn mogelijk

Navigatie